Fruering
beautiful-blooming-blossom-1234064.jpg

Borgerinitiativ i Fruering

Bestyrelsen i Fruerings borgerforening vil gerne opfordre byens borgere til at tage initiativ til arrangementer og bruge vores forsamlingshus og fælles arealer - arrangementer som kan komme os alle i Fruering til gode.

Tidligere har det været bestyrelsen som har afholdt arrangementer som banko, ålegilde og høst fest men vi vil gerne fremover at det i stedet er byens borgere som bliver projektleder på sådanne arrangementer. Så kan bestyrelsen i stedet koncentrere sig om alle de andre bestyrelsesopgaver. Borgerforeningen vil selvfølgelig dække evt. udlæg, hvis bestyrelsen på baggrund af ansøgning, finder ansøgning relevant og i tråd med retningslinjer.

Nedenfor kan du finde og downloade en skabelon som du kan bruge, hvis du som medlem af borgerforeningen, har en god idé til et offentligt arrangement for Fruerings borgere. Skabelonen beskriver processen og hvad du som borger skal udfylde hvis du har den næste gode ide. Skabelonen udfyldes og sendes til kontakt@fruering.dk

Nuværende Corona-restriktioner gør det selvfølgelig svært at afholde større (+5 pers) arrangementer for tiden. Men derfor kan man godt begynde at planlægge et arrangement senere på året.

Bestyrelsen glæder sig til at modtage en masse gode ideer.

Skabelon til borgerinitiativ